top of page

Consulten

 

Wij hebben consulten voor verschillende doeleinden.

 

Consult voor het opruimen van blokkades en het creeëren van mogelijkheden

Zoals steeds meer mensen zich bewust worden, maken wij maar met 12% bewust gebruik van ons brein. De overige 88% word onbewust gestuurd, maar heeft een degelijke invloed op ons dagelijks leven.  

 

Veel van onze uitdagingen worden vanuit ons onderbewuste gestuurd waardoor je er met je bewuste dag-status niet zo gemakkelijk bij komt. Hierdoor kan het zijn dat je steeds tegen dezelfde soort uitdagingen aan blijft lopen en/of dat je klachten niet weg gaan. D.m.v. onze technieken maken wij op een bewuste manier contact met het onderbewuste waar de blokkades worden opgespoord en omgezet in mogelijkheden die voor de cliënt efficiënt is.

 

Consult voor Geboorte- of Zielenhoroscoop

Deze worden ook wel de blauwdruk van je eigen wezen genoemd. Enige tijd voor aanvang van dit consult, dient er enige informatie aangeleverd te worden zoals geboortedag, geboorte tijd, en geboorteplaats. Tijdens dit consult word de horoscoop uitgelegd en worden de uitdagingen, mogelijkheden en kwaliteiten besproken. Zo gewenst word er het een en ander omgezet. 

 

Consult voor hoog gekwalificeerd parfum

Tijdens dit consult worden er uitdagingen, mogelijkheden en kwaliteiten besproken waarna er samen met de cliënt een parfum word gemaakt om gemakkelijker met de uitdagingen om tegaan, de mogelijkheden te kunnen benutten en de kwaliteiten worden vergroot. 

'' Ongeacht de oorzaak en/of gevolgen van de uitdagingen, er is altijd een mogelijkheid om er boven uit te stijgen. Niets in het leven staat vast, het enige dat nooit veranderd is dat alles altijd blijft veranderen. ''

bottom of page