top of page

Over ThetaHealing®

 

ThetaHealing® past in de lichaam/geest therapieën of alternatieve geneeswijzen. Het is beide therapeutisch en zelf-helpend en richt zich op het fysieke, spirituele en emotionele welzijn. ThetaHealing® is geen vervanging voor conventionele medische zorg, maar eerder een aanvulling daarop.

 

Door gebruik te maken van een meditatie proces dat toegang geeft tot de ‘Theta’ hersengolf, nodigen wij onvoorwaardelijke liefde uit om de healing die de mensen wensen te ontvangen te assisteren. Een andere manier om dit uit te drukken is dat we aan God, de Energie Die Alles Beweegt, De Bron van De Schepping vragen om de healing plaats te laten vinden. 

Ondanks dat het een immaterieel spiritueel healing-proces is kan ThetaHealing® het best beschreven worden als “geconcentreerde gedachten en meditatie wat healing & transformatie voortbrengt door middel van onvoorwaardelijke liefde”. Het proces van ThetaHealing® is niet specifiek voor leeftijd, sekse, ras, kleur, geloofsovertuiging of religie. Iedereen met een puur geloof in God of een Scheppende Kracht kan toegang krijgen tot & gebruik maken van de takken van de ThetaHealing® boom. 

 

Zoals met alle op geloof gebaseerde filosofieën is er geen objectief bewijs dat er zo’n Kracht is, maar er kan een sterk gevoel van Geloof zijn en ThetaHealing heeft hier een bepaalde graad van nodig om de sessie succesvol te laten verlopen. Voor degene die geloven is er geen objectief bewijs nodig, voor degene die nergens in geloven zal geen enkele hoeveelheid bewijs adequaat genoeg zijn. Alles ideeën worden op een gegeven moment belachelijk gemaakt. Mogelijk hoeven zij niet te geloven maar hoeven zij simpelweg te overwegen Wat als dit daadwerkelijk werkt…

 

Omdat het ene persoon wel gelooft, kunnen we een ander persoon niet dwingen dit ook te doen. Noch kan iemand de ander vertellen dat hen perspectief over de geloofsovertuiging fout is. ThetaHealing® is een techniek van spirituele geconcentreerde gedachte en gebed. ThetaHealing® leert ons hoe onze natuurlijke intuïtie te gebruiken, beroepend op de onvoorwaardelijke liefde van de Schepper van Al Wat Is om het daadwerkelijke ‘’werk’’ te verrichten. Wij zijn ervan overtuigd dat als je je hersengolf cyclus veranderd in de Theta staat, je daadwerkelijk kunt zien hoe de Schepper ogenblikkelijk fysieke en emotionele healingen creëert. Terwijl de je techniek van ThetaHealing® leert zal je zien dat iedereen intuïtieve vermogens heeft die gebruikt kunnen worden om spontane fysieke en emotionele healingen te bewerkstelligen.

 

Door gebruik te maken van dit persoonlijke proces help je niet alleen jezelf maar ook je vrienden en familie.

 

ThetaHealing® is door Vianna Stibal ontworpen als zelf-help gids om het vermogen te ontwikkelen om op alle levels te veranderen; fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel door gebruik te maken van de Schepper van Al Wat Is. ThetaHealing® is het meest bekend door het Geloofs- & Gevoelswerk op alle vier de niveaus; Kern, Genetisch, Historisch & Zielen niveau. Met groeiende wetenschappelijke bewijzen dat giftige emoties kunnen bijdragen aan ziekte en het besef dat emoties, gevoel en de kracht van gedachten een directe invloed hebben op de fysieke gezondheid, is er een groeiende interesse in hoe de gedachtegang te beïnvloeden om een optimale gezondheid te creëren. Geloofs- & Gevoelswerk machtigt de mensen om negatieve emoties en gevoelens te verwijderen en om te zetten in positieve en voordelige. ThetaHealing® kan dan ook het makkelijkst beschreven worden als een haalbaar wonder in je leven. 

ThetaHealing® is ook het meest bekend voor de 7 lagen van bestaan; een concept om je te verbinden met de Hoogste Laag van Liefde en Energie van Al Wat Is. Door dit concept te gebruiken, kan de  participant de hoogste helderheid van Wijsheid en Liefde ontvangen. 

 

In 1995 ontdekte Vianna Stibal, in die tijd Natuurgeneeskundige, Massage Therapeute en Intuïtieve Lezer, dat de manier waarop zij mensen ‘las’ ook acuut kon genezen. Vianna, een moeder van drie jonge kinderen was verteld dat zij kanker had in haar rechter dijbeen. Alles wat zij had geprobeerd gebruikmakend van conventionele en alternatieve medicijnen heeft gefaald. Zij heeft haar kennis van ThetaHealing® toegevoegd aan haar sessies met cliënten en de klassen die zij gaf. Nieuwsgierig om te bergrijpen waarom deze techniek werkte, heeft Vianna de hulp van een natuurkundige aangevraagd en met een electrocephalograph is er ontdekt dat de simpele techniek Theta golven aantikte. Tijdens het vele jaren beoefenen van deze techniek, gelooft Vianna dat deze techniek gebruikt maakt van de Theta hersengolf om Healingen te activeren. Door duizenden cliënten heeft zij niet alleen een verbazingwekkend goede manier ontdekt om je te verbinden met de creatieve energie die alles beweegt, maar ook dat deze energie Geloofsovertuigingen & Gevoelens die zijn gelinkt aan ziekte acuut zou kunnen veranderen. De meest diepgaande ontdekking door ThetaHealing® is dat deze techniek ook aan andere geleerd kan worden. Vianna, de stichter van ThetaHealing®, heeft deze techniek aan duizenden mensen geleerd. Ze heeft anderen getraind in het geven van bepaalde ThetaHealing® seminars. Deze techniek een van de meest verbazingwekkende  ervaringen in haar leven. 

 

 ThetaHealing® word het best beschreven als een haalbaar wonder voor je leven.

 

Als er maar een energie techniek is die je leert, laat het dan deze zijn.. ThetaHealing® zal je leven voor altijd veranderen. De techniek is zo simpel dat het perfect is. Het eist helemaal niets van je, ook niet of je andere technieken opgeeft. ThetaHealing® overstijgt dogma en gaat verder dan elke religie terwijl het toch alle accepteert. Zoals Christus zei, “Al deze dingen kun jij ook en meer,” in ThetaHealing® leer je dat niets onmogelijk is als je er maar in durft te geloven. 

 

Bron: www.ThetaHealing.com

ThetaHealing® is een trademark van THInK, the Institute of Knowledge van Vianna Stibal en Nature’s Path.

bottom of page