top of page

Esoterische Astrologie

 

Tijdens deze 3 daagse workshop leer je de betekenissen en de grote lijnen van de persoonlijke Esoterische Zielen-horoscoop. 

 

De verschillende symbolen, de plaatsen van de symbolen, de werking en de betekenissen zullen besproken worden.  Hierdoor krijg je een behoorlijk inzicht in je eigen Zielen-horoscoop maar vooral ook in je zelf. Door te begrijpen wat er in de ''blauwdruk van je Wezen & Leven'' staat kun je nagaan welke richtingen het meest gunstig voor je zijn en welke methode het beste voor je werkt. 

 

Dit is een theoretische workshop. De uitleg van de tekenen zelf zijn globaal maar zeer doeltreffend. D.m.v. deze uitleg leer je uitdagingen in je leven te herleiden naar het daadwerkelijke proces waardoor er vaak makkelijker mee om te gaan is. De persoonlijke Esoterische Zielen-horoscoop is het lesmateriaal waar we mee werken en wordt eigendom van de betreffende persoon. 

 

Om aan deze workshop deel te kunnen nemen is het belangrijk om uw geboortegegevens min. drie weken voor aanvang van de workshop in te leveren, t.w. naam, geboortedatum, -tijd en -plaats. De persoonlijke Esoterische Zielen-horoscoop wordt nog steeds handmatig gemaakt en is een tijdrovend werk wat niet zomaar uit de computer gedraaid kan worden.

De workshop is inclusief werkboek, koffie, thee en versnaperingen. De lunch is niet inbegrepen.

 

€ 150,-- niet restitueerbare aanbetaling dient een week voor aanvang van de opleiding te worden voldaan.

 

Vereiste vooropleiding

geen

Duur

3 dagen 

Kosten

€ 500,00 incl pers. Zielehoroscoop

bottom of page