top of page

Indigo Kinderen luidden een nieuw tijdperk aan en kunnen beïnvloed worden door negativiteit om hen heen, maar kunnen nu shiften in Regenboog Kinderen. Regenboog Kinderen Seminars zijn ontworpen voor hen, voor hen ouders, verzorgers en leraren. Dit opmerkelijke programma zal hen spirituele vermogens in een veilige en liefdevolle omgeving valideren en verbeteren, zodat zij hen eigen speciale gave met andere kunnen delen. 

 

Je zal op een avontuur gaan en leren hoe je te verbinden met de Schepper; dan leer je een breed scala aan ThetaHealing® technieken zoals hoe de overtuigingen werken en hoe positieve gevoelens te creëren; empathische lezingen, healingen van het lichaam en de ziel, begeleide meditaties, toekomstvoorspellingen en beschermengelen. 

 

Door de Zeven Lagen van Bestaan zal de student wonderbaarlijke manieren leren om te communiceren met engelen en planten, hoe kristallen te helen, hoe je te verbinden met je Kracht Dier, Trommels en Totems, plus het ontwikkelen van Telekinese, en weet hoe Aura’s te veranderen en dieren te healen. 

De workshop is inclusief werkboek, koffie, thee en versnaperingen. De lunch is niet inbegrepen.

 

€ 200,-- niet restitueerbare aanbetaling dient een week voor aanvang van de opleiding te worden voldaan.

ThetaHealing® De Regenboogkinderen

Dit seminar vervult Vianna’s visioen van het lesgeven in de Regenboog Kinderen. Onze wereld is nu gezegend met

Regenboog Kinderen, Tieners en Jongvolwassene die allemaal intuïtief gezegend en extreem liefdevol zijn,

met herinneringen van andere tijden en plaatsen die ze in oneindige liefde en geduld stelt. 

 

Regenboog Kinderen zijn wijze zielen die hen nieuwe wijsheid aanbieden en in het bezit zijn van het vermogen de wereld om hen heen te veranderen. Zij zijn sensitief, compassievol en bewust van andermans gevoelens. 

Vereiste vooropleiding

geen

Duur

Variëert

ThetaHealing® en ThetaHealer® zijn registreerde handelsmerken van THInK op www.thetahealing.com

Kosten

€ 700,00

bottom of page