top of page

Een aantal inhoudelijke onderwerpen:

 

  • Manifestatie downloads in de Theta staat

  • Hoe blokkades op overvloed zelden om geld gaan

  • Oefeningen op het verwijderen van je blokkades

  • Oefening: Goddelijke Tijdlijn

  • Oefening: Herinner je toekomst

  • Oefening: Ik zit vast oefening

  • Oefening: Hoe je toekomst te creëren vanuit de Zevende Laag en manifesteren op de hoogste en beste manier

  • Oefening: Zegen je geld

 

De workshop is inclusief werkboek, koffie, thee en versnaperingen. De lunch is niet inbegrepen.

 

€ 100,-- niet restitueerbare aanbetaling dient een week voor aanvang van de opleiding te worden voldaan.

ThetaHealing® Manifesteren & Overvloed

In ThetaHealing® is het concept van manifesteren het Geloof dat het mogelijk is iets te creëren in het fysieke door gebruik te maken van verbinding met de Schepper van Al Wat Is. Elke verklaring, gedachte en actie is tot uiting gekomen van een manifestering in ons leven. 

Elke beslissing is gemaakt op een spiegel reflectie van wat wij kiezen te creëren. Wat wij denken en zeggen hebben een directe invloed op de vraag of onze manifestaties in ons voordeel of nadeel zijn. Als je constant zegt dat je arm bent, dan zal je dat ook zijn. Als je constant zegt en denkt dat je financiële overvloed hebt, dan zal je dat ook hebben. Het is uitermate belangrijk dat je een positieve gedachtegang houdt.

 

De waarheid is dat we onze eigen realiteit creëren en dat het mogelijk is het beste te manifesteren wat de wereld te bieden heeft. 

 

Maar je zal eerst voor jezelf moeten beslissen wat je wilt in je leven. Heb je een droom of een ervaring die je in je leven wilt? Vele hebben de dromen, maar niet de realiteit ondanks het vele zoeken. 

 

Deze cursus gebruikt een verbazingwekkende vragenlijst om je te assisteren in het vinden van vele verassende en diep verborgen blokkades die tussen jou en je doelen staan. Het laat je zien hoe je diep te graven om ze te kunnen wissen; het leert je over intenties en de Goddelijke Tijdlijn, gevolgd door hoe alles in het leven weer te laten lopen. 

 

Er word jullie allemaal nieuwe positieve gevoelens  gegeven die nodig zijn om overvloed in je leven te vestigen. Veel mensen proberen Thetahealing® te gebruiken om complete financiële successen te downloaden zonder eerst zichzelf d.m.v. de Energie-Test te kijken wat ze zou kunnen blokkeren.

 

In sommige gevallen raken deze mensen teleurgesteld als ze niet acute resultaten bereiken. In dit seminar leer je hoe je deze blokkades kunt verwijderen, hoe je een plan kunt maken, hoe je je intenties stuurt en hoe door te gaan met je ideeën om je successen te bereiken. Dit is geen word-snel-rijk handboek, eerder een universeel gereedschap van zelf ontdekking om je hoogste potentieel te gebruiken om rijk te worden in alle aspecten van je leven. 

Vereiste vooropleiding

ThetaHealing® Basis DNA

ThetaHealing Advanced DNA

Duur

2 dagen 

ThetaHealing® en ThetaHealer® zijn registreerde handelsmerken van THInK op www.thetahealing.com

Kosten

€ 350,00

bottom of page