top of page

ThetaHealing® Soulmates

Dit seminar bestaat uit twee delen. Op de eerste dag is iedereen welkom, waarbij je voor de tweede dag ThetaHealing® Basis DNA & ThetaHealing® Advanced DNA behaald dient te hebben. 

Soulmates - Dag 2

 

Dit is de tweede dag na het bijwonen van de Soul Mate Dag. Deze dag is open voor studenten die het Basis en Advanced seminar hebben voltooid. De tweede dag gaat meer in op een diepgaande manier van het wissen van geloofsovertuigingen en angsten m.b.t. het vinden van je Zielenmaatje. Deze cursus is een wonderbaarlijke manier om uit te vinden wat het precies is waar je naar uit kijkt in een partner en die prachtige energie aan te trekken zonder er zelfs naar te zoeken! Kom ontdekken wat er mist in je relatie en laat ons helpen met het vinden van je zelfvertrouwen, zielenmaatje of om je weer te helpen herinneren aan die oude schittering. ‘’Herinner’’ dat liefde overal is, maar zonder ons compleet bewust en open te stellen voor onze omgeving kan het gemakkelijk voorbij komen zonder dat we het zelfs maar weten!

De workshop is inclusief werkboek, koffie, thee en versnaperingen. De lunch is niet inbegrepen.

 

Voor 1 dag soulmate dient€ 50,-- niet restitueerbare aanbetaling een week voor aanvang van de opleiding te worden voldaan.

Voor 2 dagen soulmate dient € 100,-- niet restitueerbare aanbetaling voor een week voor aanvang van de opleiding te worden voldaan.

Soulmate - Dag 1

 

De ThetaHealing® Soulmate Dag is een geweldige 1 daagse introductie cursus van ThetaHealing®. Het legt uit wat ThetaHealing® is en staat je toe was spit en overtuigingen werk te ervaren wat gebruikt word om blokkades te verwijderen m.b.t. het vinden van je meest verenigbare zielenmaatje. 

 

Ieder en iedereen op zoek naar liefde is verdwaasd met het vinden van hun zielenmaatje of op zijn minst een idee dat er ergens iemand is die uiteindelijk van ze zal houden voor wie ze écht zijn! Die ene speciale persoon om hen leven mee te spenderen en hun meest diepe behoeftes, dromen en doelen mee te delen. Iemand die ze zal zien in hun donkerste uren en toch naast ze zal blijven staan met liefde, begrip en compassie! Op de eerste en belangrijkste plaats zal dit Soulmate seminar je innerlijke zelfvertrouwen ontdekken en terug geven om van jezelf te houden en behoefte te hebben aan een gezonde eigenwaarde. Wat het meest belangrijkste zal aantrekken en een verenigbare metgezel zal voortbrengen voor al je waarden & kwaliteiten! Dat is hoe krachtig deze techniek kan zijn! Je kan aan jezelf werken en manifesteren waar jij behoefte aan hebt! Wetend dat waar je om vraagt, je bijna altijd zult krijgen! Kijk hoe het universum de rest doet terwijl het met zijn handen jouw wil ontvouwt. 

Vereiste vooropleiding

Dag 1 - geen

Dag 2 - ThetaHealing® Basis DNA

Duur

1 dag / 2 dagen 

ThetaHealing® en ThetaHealer® zijn registreerde handelsmerken van THInK op www.thetahealing.com

Kosten

€ 150,00/€ 300,00

bottom of page